Spontananmälan Redovisningsekonom

gazella

Vi på Gazella vill gärna etablera kontakt med dig som söker jobb inom redovisning. Vi jobbar brett inom ekonomi i såväl operativa som strategiska roller både för den nyexaminerade och upp på chefsnivå. Har du erfarenhet av att arbeta som exempelvis redovisningsekonom, accountant, group accountant eller koncernredovisningsekonom så har du hamnat rätt!

Gazella har ett brett kontaktnät och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta personal.

En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att möjliggöra en sådan bra matchning som möjligt. Vi vill vara din långsiktiga partner genom karriären och genom att hålla kontakten med oss gör vi vårt bästa för att matcha dig med den arbetsplats som är anpassad efter dina preferenser.

Vad Gazella erbjuder dig

Gazella är specialiserade på inhyrning och rekrytering av tjänster inom Ekonomi. Bli en del av vårt nätverk! Vi är övertygade om att proaktiva intervjuer ger dig som sökande det bästa förutsättningarna till att hitta ett tryggt arbete. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig tjänster som passar dina behov. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Registrera ditt CV via ansök-knappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna annons på: elsa.dahlgren@gazella.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella