Spontananmälan för dig som vill jobba med inköp

gazella

Vi vill gärna etablera kontakt med dig som söker fasta tjänster såväl som konsultuppdrag inom operativt eller strategiskt inköp. Gazella Business Support har ett brett kontaktnät inom inköp och hjälper ledande företag av varierande storlek, i flertalet olika branscher, med att hitta personal.

En intervju med oss innebär att vi tillsammans identifierar dina kompetenser, preferenser och planer framåt, för att möjliggöra en sådan bra matchning som möjligt. Vi har ett specialiserat team som jobbar med roller inom Supply Chain. Skicka in ditt CV så kan dem boka in dig för en intervju, om de ser att du passar för de roller vi arbetar med!

Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären, genom att hålla kontakten med oss gör vi vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som är anpassade efter dina preferenser.

Om Gazella Business Support

Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av tjänster inom Order, Inköp och Logistik.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Registrera ditt CV via ansök-knappen nedan för att öppna upp för nya möjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.