Strategisk inköpare inom foodservice

Gazella Business Support söker nu dig som är redo för en ny utmaning som inköpare på ett snabbväxande bolag inom restaurang och underhållning med placering i centrala Stockholm. Du kommer ansvara för hela inköpskedjan från start till mål. Arbetet är brett med många interna och externa kontaktytor där du har en kontinuerlig kontakt med nya och befintliga leverantörer. Uppdraget är sex månader initialt med goda möjligheter till tillsvidareanställning då företaget växer och etableras på nya marknader.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande till denna tjänst så om du är intresserad av denna roll – skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som inköpare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • Utvärdera och förstärka volymer genom att arbeta löpande med sortimentutveckling.
  • Förhandla avtal, priser och villkor inom din kategori.
  • Relationsbyggande och analys av och med nya och befintliga leverantörer.
  • Uppföljning och utvärdering av avtal samt nyckeltal, inklusive spendanalys.
  • Intern och extern kommunikation och samverkan kring CSR/ESG.

Erfarenhet

I rollen som inköpare kommer sina arbetsuppgifter bestå av inköp av mat och dryck till restaurangverksamhet. Du kommer att ansvara för hela kedjan från planering till leverans. Du har goda erfarenheter av inköp från grossist och har arbetat med extern varuförmedling inom HoReCa. Vidare har du djupgående kunskaper och behärskar konstruktion av formler och analys i Excel. Du kan kommunicera väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, kommunikativ och trivs i en miljö med ett högt tempo. Fördelaktigt är om du trivs i en självgående roll med många kontaktytor och parallella arbetsuppgifter. Du kommer till din rätt när du får arbeta ”hands on” i operativa såväl som strategiska arbetsuppgifter. Vidare är du kvalitetsmedveten och trivs i en snabbväxande, internationell miljö. Ett extra plus i kanten är om du har ett intresse för mat och dryck.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren (elsa.dahlgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

elda