Senior Buyer till O’Learys

Gazella Business Support rekryterar just nu en Senior Buyer till O’Learys inköpsteam, som sitter på O´learys Support Office, mitt i centrala Stockholm. O’Learys är just nu på en spännande expansionsresa för att bli Europas främsta företag inom Entertainment. I denna roll kommer du att tillhöra inköpsavdelningen som ansvarar för kedjorna Harrys och O’Learys, med fokus på deras verksamheters och franchisetagares behov av rätt produkter, tjänster, priser och villkor. Som Senior Buyer kommer du ha ett starkt inflytande på företagets framtida utveckling av sortiment, erbjudande och lönsamhet. Är du redo för en utvecklande roll i ett företag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Läs då gärna vidare!

Vad O´learys erbjuder dig

Som anställd på O´learys blir du en del av en organisation som skapar unika gästupplevelser med mat, dryck, sport och aktiviteter i attraktiva restaurangmiljöer för att bli det främsta företaget inom Entertainment. Du ges möjlighet att arbeta i en kontext av förhandlingar både inom Norden och Europa med en internationell prägel för vissa marknader, där hög energi och möjlighet att påverka genomsyrar både avdelningen och företaget.

Rollen innehåller en bredd inom procurement

  • Analys av behov och förutsättningar inklusive spendanalys.
  • Löpande förhandla avtal, priser och villkor på kategorier.
  • Kontinuerligt skapa inköpsförbättringar och att avtalslojalitet uppnås.
  • Söka synergier för att konsolidera volymer som skapar mervärde.
  • Samarbete med våra interna kollegor som kan vara kravställare på behov och specifikationer.
  • Värdera risker och säkra uppföljning av avtal efter implementering.
  • Dialog och support till våra kollegor som ansvarar för den direkta franchisesupporten.
  • Kommunicera internt och externt om inköps roll, samt relaterade frågor inom CSR/ESG.

Erfarenhet

Till rollen som Senior Buyer hos O´learys söker vi dig som har minst 5 års tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete inom inköp, där du möjligen innehaft en roll som kategoriansvarig, produktansvarig eller liknande. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning inom till exempel företagsekonomi, supply chain eller annan relevant utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar samma. Du har god kännedom om Retail, HORECA och angränsande verksamheter. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt god kunskap av att arbeta i Excel och övriga Officepaketet, är ett krav. Om du har erfarenhet av producentled och grossist i kombination med erfarenhet av internationellt arbete ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en affärsorienterad, nyfiken, stresstålig och ansvarstagande person. Du har en stark analytisk förmåga och ett intresse av att förstå vad som driver affär och hur de kan utvecklas. Vidare är du en lagspelare som har god förmåga att hantera flera parallella uppgifter samtidigt.

Om O´learys

Passionen för mat, dryck, sport och aktiviteter har bidragit till att O’Learys konceptet har blivit ett av Sveriges mest välkända kedjor. O’Learys finns idag i mer än 10 länder utanför Sveriges gränser. Kedjan drivs i kombination av franchiseverksamhet, joint venture och egenägda restauranger med majoritet som franchise. Kedjan omsatte 2019 över 2,2 miljarder SEK.

Harrys restauranger finns på 23 orter från norr till söder i Sverige och med ett nav kring god mat, dryck och hög service. Starka investerare, inkluderat private equityföretaget Altor, ett team av profesionella, dedikerade medarbetare i kombination med framgångsrika franchisetagare har skapat grunden för dagens starka bas och möjliggör nästa steg i deras expansion.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.dahl@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: