Senior Business Controller till Attendo

attendo

Gazella rekryterar nu en Senior Business Controller till Attendo. I rollen som Senior Business Controller kommer du ansvara för 1-2 regioner, du kommer arbeta nära verksamheten och Regionchefer samt bli en del av Regionledningen. Du kommer självständigt ansvara för budget, prognos, analys och resultatuppföljning för dina regioner, driva utveckling inom regionerna och ständigt identifiera och presentera förbättringsinitiativ. Du kommer bli en del av ett stort team av Business Controllers och rapporterar direkt till Controllerchefen. Din primära arbetsplats kommer vara på Attendos kontor i Danderyd med möjlighet till hybridkontor.

Vad Attendo erbjuder dig

Attendo erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö där utveckling av rutiner, processer och arbetssätt uppmuntras. Tjänsten är stationerad på Attendos huvudkontor i Danderyd. Attendo och din närmsta chef erbjuder dig en roll med frihet under ansvar och stor flexibilitet. Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och kan forma rollen efter din spetskompetens.

Din utmaning

I rollen som Senior Business Controller på Attendo kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta med den löpande affärsplaneringen samt driva budget- och prognosarbete för dina regioner.
  • Löpande delta i möten med segmentschef och segmentscontroller samt ansvara för vissa presentationer för VD och Ekonomichef för Attendo Skandinavien.
  • Rapportering, analys och uppföljning av ekonomiska utfall.
  • Ta fram och förbättra finansiell analys samt utveckla rutiner och processer.
  • Medverka vid månadsbokslut.
  • Upprätta ekonomiska beslutsunderlag och bistå vid avtalsfrågor av affärsekonomisk karaktär som tex. vid anbudsgenomgångar och kalkylarbeten.
  • Identifiera och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet.
  • Utbilda verksamheten i ekonomiska processer.
  • Driva och medverka i ad-hoc projekt inom ekonomi och finans.

Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av Business Controlling, helst från personalintensiva verksamheter och vi ser det som meriterande om du har en grund i redovisning eller revision. Du har mycket goda Excel-kunskaper och behärskar både svenska och engelska flytande, i tal och skrift. Har du erfarenhet av systemutveckling eller BI-utveckling ser vi det som starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, pedagogisk och affärsorienterad. Du har ett öppet sinne och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla verksamheten och dig själv. Vidare är du är en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där du kan knyta nya kontakter. I rollen krävs det även att du på ett fokuserat och ansvarsfullt sätt arbetar mot högt uppsatta mål, såväl självständigt som i team. Du är självgående, ansvarstagande och har vana av att ta fullt ägarskap för en region och/eller verksamhetsområde.

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Deras resa startade för över 35 år sedan när de fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF). Läs mer om Attendo på deras hemsida: attendo.se

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Attendo med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Julia Franzén Gazella