Senior Accountant till socialt företag i tillväxt

Senior Accountant till socialt företag i tillväxt

Gazella söker nu en Senior Accountant / Redovisningsekonom till ett växande socialt företag med kontor strax utanför Stockholm City. Arbetsplatsen är ung, dynamisk och utvecklande. Företaget har en uttalad vision om att skapa en värld där alla människor har en plats som de kan kalla för hem och tillsammans arbetar man utifrån missionen att förbättra livet för personer som av olika anledningar inte har en trygg bostadssituation. Vi söker en noggrann, strukturerad och handlingskraftig person till denna breda tjänst med ansvar för bolagets redovisning, ax till limpa, från löpande bokföring till arbete med bokslut och upprättande av årsredovisning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader som kräver att du har omgående tillgänglighet. Intervjuer hålls löpande.

Din utmaning

  • Ansvara för upprättande av bokslut, årsredovisning och rapportering.
  • Sköta uppföljning och analys av områden inom affärsverksamheten.
  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter.
  • Hantera kontakter med klienter och med flera olika avdelningar inom bolaget
  • Säkerställa att redovisningen uppfyller krav och kvalitet samt vid behov föreslå konkreta förbättringsåtgärder.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med ca. 2-4 års erfarenhet ifrån arbete med redovisning på ekonomiavdelning, redovisningsbyrå eller inom revision. Du är trygg med hela redovisningsprocessen och har förståelse för allt från bokföring, fakturahantering och leverantörsreskontra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka dina tankar och synpunkter. Som person är du initiativtagande vågar föreslå förbättringar.

Kontakt

Ansök vi ansök knappen. Ansvarig rekryterare är Sofia Lundgren.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: