Senior Accountant till internationellt bolag

Senior Accountant till internationellt bolag

Gazella söker dig som vill arbeta i rollen som Senior Accountant hos en attraktiv arbetsgivare på ett internationellt bolag med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll för en kommunikativ person med goda kunskaper inom redovisning och fem års erfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vidare trivs du i en dynamisk och ombytlig miljö då bolaget befinner sig en föränderlig fas. Vi söker antingen dig som är underkonsult eller dig som är intresserad av ett konsultuppdrag på sex månader, med chans till övergång i en tillsvidareanställning, som kan vara tillgänglig i början av februari. Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Överordnat ansvara för redovisningen för moderbolaget i koncernen.
  • Upprättande av bokslut, årsredovisning och övergripande rapportering.
  • Självständigt ansvara för värdering av stora poster i balansräkningen så som anläggningar och lager.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner samt lyfta interna förbättringsåtgärder.
  • Ansvara för kontakten med bolagets revisorer.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Tack vare din erfarenhet har du god förståelse för både redovisning och rapportering, samt är van vid att manövrera flera olika projekt parallellt. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav och erfarenhet av SAP är meriterande. Vidare kommunicerar du väl både på engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker någon som är nyfiken, prestigelös och som tycker om att lära sig nya saker. Du är en lagspelare och värderar goda relationer med kollegorna högt. Du tar mycket ansvar och dina kollegor har stor tillit till dig, då du alltid levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: