Senior Accountant till internationell koncern

Senior Accountant till internationell koncern

Vi söker nu en Senior Accountant/Financial Controller till en utmanande roll i en stor internationell koncern. Bolagets kontor är beläget i Stockholms närområde med goda kommunikationsvägar. För att lyckas i rollen bör du vara mycket kompetent inom redovisning och ha en stark analytisk förmåga. Tillsammans med dina medarbetare i gruppen rapporterar du direkt till bolagets CFO.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår fram till december med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Skicka in ditt CV redan idag då starten för uppdraget sker omgående eller senast sista veckan i juni.

Din utmaning

  • Ansvara för bokslut och momsredovisning för flera nordiska enheter.
  • Ansvara för rapportering inom koncernen.
  • Agera som ett stöd till redovisningschef och ledning.
  • Stötta övriga gruppmedlemmar vid mer komplexa moment.
  • Ansvara för kostnadsuppföljning och försäljningsanalys.
  • Kontinuerligt arbeta med att förbättra processer och rutiner.

Erfarenhet

Du har en relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och analysarbete i roller som Senior Accountant, Financial Controller eller Business Controller. Du har med fördel arbetat på ett internationellt bolag och du skall ha ett intresse för såväl komplex redovisning som controlling.

Personliga egenskaper

I din arbetsroll är du driven, noggrann och analytisk. Du genomför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt samtidigt som du håller hög kvalitet i samtliga processer som du ansvarar för. Som person ser vi gärna att du är hjälpsam och social samt arbetar väl i grupp med andra.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: