Senior Account Manager till Gazella

Senior Account Manager till Gazella

I Gazellas fortsatta resa mot att bli den självklara rekryteringspartnern inom vår nisch, söker vi nu en Senior Account Manager som vill vara med och bygga upp vårt framtida säljteam. Gazella jobbar proaktivt för att utvecklas framåt och med hjälp av digitala och moderna lösningar vill vi skapa morgondagens B2B-försäljning. Vi söker dig som är redo att utvecklas i en dynamisk och inspirerande affärsmiljö tillsammans med drivna människor som har siktet inställt på utveckling och framtid.

Som Senior Account Manager på Gazella kommer du vara del av vår nya och digitalt fokuserade säljfunktion där du arbetar brett med både nykundsbearbetning samt med försäljning och nätverkande mot befintliga kunder. Du rapporterar direkt till vår Sales Manager och arbetar i en verksamhetsnära roll. Du kommer ha en avgörande roll i uppdraget att stärka vår position som den självklara partnern för rekrytering och interimsbehov inom ekonomi- och finans.

Rollen som Säljare

  • Ansvara för att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder, där du skapar nya affärer för Gazella.
  • Aktivt utveckla och stärka Gazellas nätverk samt relationer med befintliga kunder.
  • Vara delaktig och driva implementationen av ett nytt CRM-system samt tillhörande arbete med att bygga upp långsiktiga och flexibla processer och strukturer.
  • Utveckla sälj- och marknadsfunktionen med hjälp av digitala flöden och verktyg för att på så sätt skapa de förutsättningar som krävs för att Gazella ska vara det självklara valet av rekryteringspartner inom vår nisch.
  • Arbeta med att utveckla interna samarbeten med kollegor från sälj-, rekryterings- och marknadsavdelningen.

Vad gazella erbjuder dig

Sammansättningen av personer på Gazella gör vår arbetsplats till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vi ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, learn-luncher och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur och starka, bra värderingar är viktigt för oss. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter, såsom sportaktiviteter, massage, restaurangbesök, afterwork och resor. För att se mer om detta får du gärna titta in på vårt Instagramkonto.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och du har med stor fördel en akademisk examen. Du är en duktig nätverkare och trivs i en social roll samtidigt som du har ett intresse för hur man kan hitta nya sätt att göra saker på, med hjälp av media, digitala kanaler och marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen och har en god förståelse för hur organisationer är uppbyggda.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll behöver du kunna kombinera din sociala och kommunikativa sida med ett strukturerat och organiserat sinne. Vi är ett bolag i tillväxt och för att trivas tror vi att du uppskattar ett högt tempo där man är öppensinnad för nya idéer samtidigt som man ser till att bygga stabila och långsiktiga relationer. Du drivs av att hitta nya sätt att göra saker på och är intresserad av hur man kan tillämpa digitala lösningar för att ligga i framkant. Du håller hög aktivitetsnivå i ditt arbete och trivs med att arbeta i team med stark sammanhållning.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Patrik Sundelin.

Keywords; key account manager, KAM, account manager, AM, Säljare, Sales, Affärsutveckling

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: