Sales Manager som vill etablera framtidens digitala säljfunktion på Gazella

Sales Manager som vill etablera framtidens digitala säljfunktion på Gazella

Vi söker nu efter en Sales Manager till Gazella med intresse för framtidens digitala försäljning. Som Sales Manager på Gazella får du direkt en nyckelroll i bolagets tillväxtresa. Du får från dag ett möjligheten att bygga en helt ny digital funktion på ett bolag med stark tillväxt och modernt tänk kring försäljning. Du behöver inte vara expert inom digitala säljstrategier men förväntas besitta intresset och drivkraften till att implementera de senaste digitala sälj- och marknadsverktygen.

Som Sales Manager får du en plats i ledningsgruppen. Du kommer där få utrymme och förtroende till att verkställa dina kreativa idéer med mål att fortsätta utöka bolagets marknadsandelar. I denna roll rapporterar du direkt till Gazellas VD, Jonas Brenner.

Din utmaning

  • Ansvara strategiskt för försäljningen av Gazellas tjänster inom rekrytering och interimslösningar, med mål om att bolaget ska fortsätta utöka sina marknadsandelar.
  • Skapa nya digitala strukturer, processer och strategier för att bygga den moderna säljorganisationen. Detta genom att bland annat implementera nytt CRM, Marketing Automation, Social Selling och andra nya digitala säljflöden och verktyg.
  • Som Sales Manager kommer du vara grunden i bolagets säljorganisation där du operativt arbetar med försäljning i kombination med att du har personalansvar och leder och utvecklar ditt team av säljare.
  • Bygga ett närmare samarbete mellan sälj- och marknadsorganisationen med hjälp av den senaste tekniken för att utöka bolagets digitala närvaro.

Erfarenhet:

Flerårig dokumenterad säljerfarenhet från B2B försäljning sedan tidigare med väldigt goda resultat.
God kännedom kring digital marknadsföring, digitala kanaler, social selling och sociala medier.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
God förståelse för hur organisationer är uppbyggda.
Erfarenhet från en operativ ledarroll.
Erfarenhet inom rekrytering och interim är meriterande men inget krav.
Erfarenhet inom bank och finans är meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper:

Har hög aktivitet i kombination med ett strukturerat och systematiskt försäljningsarbete.
Är uthållig med förmåga att hålla aktivitet och tempo över längre tid.
Är strategisk, analytisk och driven med ett coachande och inspirerande sinne.
Är professionell, förtroendeingivande och konsultativ med kunder och egen personal.
Är en naturlig nätverkare, socialt skicklig och mångsidig, förmåga att anpassa in-försäljningen till olika mottagare.
Gillar att hitta nya tillvägagångsätt i din försäljning och tänker gärna utanför boxen och digitalt.
Trivs i en säljkultur där egna initiativ, rådgivande approach och hög affärsmässighet premieras.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ända sedan starten 2014 har Gazella gjort en fantastisk tillväxtresa och under 2018 omsatte bolaget strax under 100 MSEK! Nu fortsätter Gazella sin tillväxtresa och står inför en väldigt spännande digitaliseringsresa rakt in i nätverkssamhället och den moderna B2B-försäljningen. Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Kontoret är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. och under året ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter, restaurangbesök och resor.

Ansökan

Är det dig vi söker? I denna rekrytering samarbetar Gazella med Closers. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag direkt till ansvarig Headhunter Fredrik Thulin på fredrik.thulin@closers.se eller Jessica Nguyen på jessica.nguyen@closers.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.