Sales Development Representative till Gazella

Sales Development Representative till Gazella

Gazella söker i vår fortsatta tillväxt en Sales Development Representative till vårt framåtsträvande säljteam, som nu är under uppbyggnad. Vår vision är att vara den självklara rekryteringspartnern inom vår nisch och för att nå detta söker vi dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Du trivs i en miljö där du är en viktig del i en säljfunktion på ett bolag i snabb tillväxt, där ingen dag är den andra lik. Gazella jobbar proaktivt för att utvecklas framåt och med hjälp av digitala och moderna lösningar vill vi skapa morgondagens B2B-försäljning. Vi söker dig som är redo att utvecklas i en dynamisk och inspirerande affärsmiljö tillsammans med drivna människor som har siktet inställt på utveckling och framtid.

Som Sales Developement Representative kommer du stötta dina seniora kollegor med både nykundsbearbetning samt merförsäljning mot befintliga kunder. Du rapporterar direkt till vår Sales Manager och arbetar i en verksamhetsnära roll, där du både arbetar operativt med försäljning, samtidigt som du får vara delaktig i uppbyggnaden av en ny funktion med tillhörande system, processer och rutiner.

Din Utmaning:

  • Ansvara för prospektering, kontakt och bearbetning av nya kunder åt Gazella.
  • Boka möten med nya kunder för att skapa goda förutsättningar för framtida samarbeten.
  • Fortsätta stärka våra nätverk och relationer med befintliga kunder.
  • Vara delaktig i att utveckla sälj- och marknadsfunktionen med hjälp av digitala flöden och verktyg och på så sätt skapa förutsättningar för Gazella att vara det självklara valet av rekryteringspartner inom vår nisch.
  • Delta i implementationen av ett nytt CRM-system och arbeta med att bygga upp långsiktiga och flexibla processer och strukturer tillsammans med dina seniora kollegor.
  • Aktivt samarbeta med andra funktioner såsom marknads- och operationsteamen för att optimera våra processer.

Vad Gazella erbjuder dig

Sammansättningen av personer på Gazella gör vår arbetsplats till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vi ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, learn-luncher och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur och starka, bra värderingar är viktigt för oss. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter, såsom sportaktiviteter, massage, restaurangbesök, after work och resor. För att se mer om detta får du gärna titta in på vårt Instagramkonto.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som vill ta nästa steg i din karriär och som vill vara del av ett målinriktat team med härlig gemenskap. Vi sätter ett högt värde på din inställning och personlighet då det är av största vikt för att du ska lyckas i rollen och trivas hos oss. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning, har tidigare erfarenhet från försäljning på heltid, eller parallellt med studier, gärna inom B2B samt har erfarenhet av att bearbeta nya kunder och mötesbokning. Du förstår vikten och har talang i att vara en naturlig varumärkesbyggare. Har du tidigare erfarenhet inom rekryterings- och konsultbranschen är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en stark kommunikativ- och inlyssningsförmåga samt god förståelse för organisationer och affärer. Du har ett naturligt engagemang och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare har du förmågan att kombinera ditt starka målfokus med en förmåga att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Då vi är ett bolag i tillväxt tror vi att du trivs i föränderliga miljöer, där du både har ett affärsdriv och uppskattar möjligheten till att påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Patrik Sundelin.

Keywords; key account manager, KAM, AM, Innesälj, Mötesbokare, Säljkoordinator, Sälj

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: