Rekryteringsassistent på deltid hos Gazella

gazella

Gazella söker nu målinriktade studenter som vill hänga med på Gazellas spännande tillväxtresa! Under 2023 fortsätter vi expandera vår verksamhet, vilket innebär att vi nu startar upp en ny enhet inom företaget. Vi söker dig som har möjlighet att jobba halvtid under terminerna, samt heltid under sommaren. Som Rekryteringsassistent kommer du vara en del av det team som bygger upp en ny enhet inom Gazella. Dina arbetstider under terminerna är relativt flexibla, för att underlätta kombinationen av arbete och studier. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja mot terminsslutet och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Du kommer arbeta i en kommunikativ och analyserande roll med goda möjligheter att utveckla din förståelse inom ekonomi och finansområdet. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Gazella har genom åren varit duktiga på att lyfta fram våra deltidsarbetande studenter och det finns flera exempel på kollegor som stannat kvar och avancerat inom bolaget efter examen. Flera av dessa är dessutom kvar än i dag.

Din utmaning

I rollen som Rekryteringsassistent på Gazella kommer dina uppgifter bland annat vara:

  • Kontakta/bearbeta intressanta/utvecklade profiler/kandidater för/och att introducera specifika konsult- och rekryteringsuppdrag samt/för att boka upp intervjuer med dessa.
  • Vara med och utveckla bolagets searchverktyg för att kunna erbjuda marknadens snabbaste, mest flexibla och preciserade konsult- och rekryteringstjänst.
  • Matcha kandidater mot befintliga uppdrag.
  • Samarbeta och hjälpa rekryteringskonsulter med search.

Erfarenhet

Vi söker studenter från universitet, yrkeshögskola eller motsvarande, gärna med tidigare arbetserfarenhet från service-, försäljning- eller administrativt relaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, tävlingsinriktad, noggrann, självständig och social. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan och har en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Som person är du hjälpsam och engagerad samt har en förmåga att ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Du ska även vara en god lagspelare där du ska kunna stötta dina kollegor vid behov och ställa upp för övriga team-medlemmar. 

Whats in it for me?

Gazella erbjuder en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. Vi tycker att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi väldigt aktivt med vår personalkultur och du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, försäkringsrådgivning och tillägg till föräldrapenning. Kontoret ligger i hjärtat av Östermalm där vi varvar hårt arbete med glädje. För att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter och event på gång. Om du är nyfiken på att se lite mer av detta, kika in på vår instagram: gazella.se

Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet och ett lagorienterat arbetssätt med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1300 kandidater vidare i karriären och försett många uppdragsgivare med kompetenta medarbetare. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 24 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: gazella.se

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson för denna rekrytering är Philip Rydgren, (philip.rydgren@gazella.se).

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Philip Rydgren Gazella