Redovisningsansvarig till Titania, Stockholm City

Gazella rekryterar nu en redovisningsansvarig person till Titania, en koncern inom fastighetsbranschen. Verksamheten är huvudsakligen inriktad på stadsutvecklingsprojekt med bostadsproduktion i StorStockholm som fokus. Alltsedan starten år 2005 har Titania vuxit snabbt och förra året noterades bolaget på Nasdaq First North. Som redovisningsansvarig har du en bred och omväxlande roll. Du ingår i ett team av fyra medarbetare och rapporterar direkt till CFO.  Du får gärna ha erfarenhet av fastighetsbranschen, noterad miljö, IFRS och som vill vara med på en tillväxtresa. Du trivs med att arbeta självständigt och är van att hålla många bollar i luften. Du har en gedigen erfarenhet av redovisning och du är duktig på att ta fram effektiviseringsåtgärder och driva processer. Vi tror att du har fem till tio års erfarenhet inom kvalificerad redovisning.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande och om du vill vara en del av Titanias spännande utvecklingsresa ber vi dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Vad Titania erbjuder dig

I detta snabbväxande fastighetsbolag erbjuds du en utvecklande och stimulerande arbetsplats, i ett modernt företag med ambitiösa och delaktiga medarbetare. Målen är tydliga, strukturen välordnad och det finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. På Titania ges du mandat och förtroende att fatta egna beslut. Det goda arbetsklimatet färgas av entusiasm till arbetet och omsorg om varandra. Som redovisningsansvarig på Titania har du en nyckelroll och tillsammans med CFO utvecklar du ekonomifunktionen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig på Titania ansvarar du för bolagets redovisnings- och rapporteringsfrågor.

  • Månads- och kvartalsrapportering
  • Årsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Driva och utveckla KPI:er och övrig finansiell rapportering till styrelse
  • Bidra till utveckling och effektivisering av processer och rutiner
  • Prognoser
  • Delaktig i förvärv och försäljningar samt integreringen av nya bolag
  • Kontakt med revisorer, myndigheter och andra externa aktörer
  • Ad hoc-analyser avseende redovisning
  • Kunskap inom koncernredovisning är meriterande

Erfarenhet

Du har en akademisk examen eller motsvarande. Du har god kännedom om IFRS, erfarenhet av att arbeta i noterade miljöer samt gedigen kunskap inom redovisning. Du arbetar självständigt med kvartalsrapportering, årsredovisning och deklarationer. Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande, men inget krav. Du har mycket goda kunskaper inom Excel och är digitalt intresserad. Du behärskar svenska och engelska professionellt, i tal som i skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och lösningsorienterad, som trivs i en händelserik och snabbrörlig miljö. Du är strukturerad, noggrann och tar initiativ. Du är bra på att leda dig själv, även vid arbetstoppar. Du har lätt för att kommunicera och är inte rädd för att be om hjälp om det är något du inte förstår. Problem omvandlas till utmaningar och du arbetar ständigt efter att effektivisera ditt arbete. Genom en positiv och prestigelös attityd förmedlar du gärna din kunskap till dina kollegor. Dessutom har du hög integritet i allt du gör.

Om Titania

Titania är ett snabbt växande fastighetsbolag med fokus på Stockholmsregionen. Verksamheten består av projektutveckling, produktion och förvaltning. Titania är med i hela värdekedjan, från tidiga stads- och projektutvecklingsskeden till förvärv av mark, produktion och uthyrning och slutligen även långsiktig förvaltning av fastigheterna. Titania besitter kompetens i alla delarna i värdekedjan och har kapacitet att genomföra stora stadsutvecklingsprojekt som adderar värde i form av ökad social och ekonomisk hållbarhet. www.titania.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen!  Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.