Redovisningsekonom till Visual Art

Redovisningsekonom till Visual Art

Gazella rekryterar nu en initiativtagande Redovisningsekonom till Visual Art, en internationell digital reklam- och mediekoncern med huvudkontor i Stockholm. Koncernen präglas av en entreprenöriell och kreativ framåtanda, har en internationell närvaro med bolag och verksamhet i flera länder och omsätter ca 500 MSEK/år. Som Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ett team på sex personer som arbetar tillsammans med flertalet bolag i koncernen, svenska som utländska. I rollen rapporterar du till bolagets CFO och kommer arbeta i en roll med många kontaktytor där ett stort fokus kommer ligga på att utveckla och effektivisera ekonomiprocesserna i en växande verksamhet, samt bygga relationer. För rätt person kommer tjänsten innebära utrymme för variation i arbetet och fokus på fortsatt personlig och yrkesmässig utveckling. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta brett med löpande bokföring för flera bolag och verksamheter i koncernen, svenska som utländska, i en verksamhet i stark förändring och tillväxt.
  • Sköta inkommande och/eller utgående fakturering samt kund-/leverantörsreskontra.
  • Arbeta med periodiseringar, moms- och skattedeklarationer, avstämningar och uppföljningar.
  • Deltaga i/ansvara för bokslutsprocessen för koncernbolag.
  • Aktivt delta i utveckling av befintliga rutiner och processer inom ekonomifunktionen.
  • Vara kontaktperson mot organisationen i ekonomifrågor, både i Sverige och mot befintliga och nya marknader internationellt.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har mellan 4-8 års erfarenhet av brett arbete med redovisning. Du har en akademisk examen alternativt annan relevant utbildning inom ekonomi och har sedan tidigare arbetat brett inom redovisning. Vi tror att du tidigare arbetat i internationella miljöer där du exponerats mot utländska bolag och på så sätt fått hantera frågor som kan uppstå i en internationell miljö. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska och det är mycket meriterande med ytterligare språkkunskaper, som kommer kunna komma till god nytta i verksamhetens internationella miljö.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är initiativtagande, noggrann och lösningsorienterad. Du tycker om att växla mellan arbetsuppgifter och har inga problem att prioritera om i ditt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö där du får sätta dig in i nya frågor. Vi tror att du är en prestigelös person som kan arbeta högt som lågt och både uppskattar och bidrar till ett gott lagarbete.

Visual Art

Visual Art är en innovativ digital byrå med passion för strategi, kreativitet och teknik. Vi stärker våra kunders affär genom Digital Strategi, Digital Signage, Mobile apps, Animation och Digital utomhusreklam. Vi blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom digital kommunikation. Visual Art är baserade i Stockholm med filialer i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och med kontor i Göteborg, Malmö och Chicago.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges och Evelina Norén.

Keywords; redovisningsekonom, accountant, internationell miljö, spanska, engelska, tyska, finska.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: