Redovisningsekonom till välskött fastighetsbolag

Redovisningsekonom till välskött fastighetsbolag

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till ett fastighetsbolag med kontor centralt i Stockholm. Bolaget förvaltar och utvecklar bostäder och i rollen ansvarar du för flertalet bolag i koncernen, främst fastigheter och bostadsrättsföreningar. Till bolagets fortsatta resa söker vi nu en självgående och trygg redovisningsekonom som trivs i en arbetsmiljö som präglas av frihet under ansvar. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Sköta löpande bokföring och hantera leverantörsreskontran för bolag inom koncernen.
  • Ansvara för mindre årsbokslut och årsredovisning för några av bolagen inom koncernen.
  • Stötta övrig organisation i ekonomifrågor.

Erfarenhet

Vi söker dig med ca 5-10 års erfarenhet av brett redovisningsarbete från ax till limpa. Du har tidigare arbetat med redovisning riktad mot mindre bolag och om du tidigare har arbetat med inkomstdeklarationer eller redovisning av bostadsrättsföreningar är det meriterande, men inget krav. Vi tror att du i tidigare roller antingen arbetat på redovisningsbyrå och nu vill ta steget till att arbeta inhouse på ett bolag, eller att du arbetat på ett mindre bolag med helheten i redovisningen, vilket du har trivs med.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en självständig, noggrann och trygg person som kan hantera dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en självständig roll.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: