Redovisningsekonom till stabilt företag i city

Redovisningsekonom till stabilt företag i city

Gazella söker nu en självgående redovisningsekonom till ett attraktivt bolag med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en trygg person med god redovisningskompetens och rätt inställning. Som Redovisningsekonom har du många kontaktytor inom koncernen, både internt och externt och vi söker därför en social person med en positiv attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som bolagsekonom, redovisningsansvarig, senior accountant eller financial accountant. Tjänsten, som kräver att du är tillgänglig inom kort, börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering eller förlängning.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Självständigt bolagsansvar för fyra dotterbolag inom koncernen.
  • Löpande bokföring samt redovisning av moms och arbetsgivaravgifter.
  • Upprätta årsredovisning enligt K3.
  • Analys av resultat samt framtagning av budget.
  • Genomföra månadsrapportering inom koncernen.
  • Utföra månads- och årsbokslut för bolagen i koncernen.
  • Hantera kontakter med klienter och flera olika avdelningar inom bolaget.
  • Vara med i projekt för att utveckla och effektivisera interna processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har erfarenhet från att ha arbetat brett med allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som bolagsekonom, redovisningsansvarig, senior accountant eller financial accountant. Det är meriterande att ha arbetat med redovisning för nordiska bolag. Vi ser gärna att du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, strukturerad och har en positiv inställning. Du genomför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt både självständigt och i grupp. Vi söker dig som alltid tar dig an en ny uppgift med nyfikenhet och stort engagemang. Du är även en kommunikativ person och tycker om att utmanas i din arbetsroll.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är David Ling. (david.ling@gazella.se, 076 176 01 04.)

Nyckelord: Redovisningsekonom, Bolagsekonom, Redovisningsansvarig, Senior accountant, Financial accountant, Interim

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.