Redovisningsekonom till retailbolag

gazella

Gazella söker nu en redovisningsekonom till ett stort internationellt retailbolag med huvudkontor i centrala Stockholm. Uppdraget är med start omgående och ett år framåt med god chans till förlängning. Vi söker dig som letar efter en innovativ arbetsplats, där du blir en viktig del av bolagets utveckling och tillväxtresa. Här får du chansen att vara med och skapa bolagets framtida processer och ramverk i en spännande roll med stort ansvar. Har du erfarenhet från retailbolag och lagerredovisning? Sök idag! Vi intervjuar kandidater löpande.  

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara:
 

  • Hantera lagertransaktioner 
  • Löpande bokföring 
  • Hantering och uppföljning leverantörsfakturor  
  • Stämma av och dokumentera relevanta balanskonton inom deadlines 
  • Andra ad hoc-uppgifter 
  • Delaktig och behjälplig vid bokslut 
  • Kontakt och upprättande av relevant material till revisorer både internt och externt kopplat till lagerredovisning 

Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi samt 1-3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser även att du ska ha jobbat på retailbolag samt erfarenhet inom lagerredovisning. Du är flytande i engelska både i tal och skrift. Meriterande om du har arbetat i Excel samt affärssystemet SAP.  

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en person som är positiv, driven och gillar utmaningar samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är analytisk och har en vilja att ständigt lära dig mer. Vidare trivs du med att ta ett stort eget ansvar och vill vara med och utveckla verksamheten genom att ta initiativ och effektivisera arbetet. 

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Tove Söderström (tove.soderstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.  

 Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!   

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Tove Söderström Gazella