Redovisningsekonom till RaySearch Laboratories

raysearch

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom till RaySearch Laboratories – en internationell koncern inom medicinteknik som utvecklar banbrytande teknik och säljer mjukvara för strålbehandling av cancer. RaySearch Laboratories grundades år 2000 i Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm. I denna roll kommer du att ingå i ett engagerat team i ett bolag som arbetar med att förbättra cancerbehandling globalt. Du rapporterar till Redovisningschef.

Vad RaySearch Laboratories erbjuder dig

RaySearch Laboratories är arbetsplatsen för dig som vill arbeta i ett dynamiskt, noterat bolag som lägger ett stort fokus på medarbetarna med fokus på work-life balance och god arbetsmiljö. I det nya kontoret i Hagastaden finns tillgång till eget gym, egen lunchrestaurang samt en hel våning ägnat till sociala aktiviteter/events. Som anställd på RaySearch Laboratories erbjuds du också generösa förmåner i form av friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och daglig fika.

Din utmaning

Urval av arbetsuppgifter i rollen som redovisningsekonom på RaySearch Laboratories:

  • Löpande redovisning
  • Intäktsredovisning per projekt
  • Kontoavstämningar
  • Moms & momsredovisning
  • Redovisning av in- och utbetalningar till banken
  • Delta i bokslut

Erfarenhet

För att trivas i denna tjänst tror vi att du har arbetat med redovisning i flertalet år, är trygg i dina redovisningskunskaper och van vid att arbeta efter deadlines. Du har erfarenhet från större ekonomisystem som Maconomy samt är van vid att arbeta på engelska. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en internationell koncern eller i ett bolag inom mjukvarubranschen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill vara med och arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Du är nyfiken av dig och letar efter konstant utveckling samtidigt som du trivs med det dagliga löpande arbetet. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. För att passa i denna roll ser vi också att du är en lagspelare som alltid strävar efter ett välfungerande samarbete.

Om RaySearch Laboratories

RaySearch Laboratories utvecklar innovativa programvarulösningar för att förbättra vården av cancer. På över 800 kliniker, i mer än 40 länder använder RaySearch-programvara för att förbättra behandlingen och livskvaliteten för patienter. RaySearch Laboratories grundades år 2000 och är listat på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret är beläget i Stockholm, med dotterbolag i USA, Europa, Asien samt Australien och Nya Zeeland. Idag har RaySearch Laboratories över 380 anställda med en gemensam vision om att förbättra cancervården med innovativ programvara. Deras fantastiska team är avgörande för deras framgång, och de erbjuder en fantastisk arbetsmiljö i moderna kontor, flexibilitet och goda möjligheter till utveckling. De tror på lika möjligheter, värdesätter mångfald och arbetar aktivt för att förebygga diskriminering.

Ansökan

Var med i fighten mot cancer, skicka din ansökan idag! Är ovan beskrivning inte du till 100%? Du har säkert mycket annan bra erfarenhet och kunskap, så tveka inte att tala om det för oss när du skickar din ansökan. I denna rekrytering samarbetar RaySearch Laboratories med Gazella. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ebba Berggren på: ebba.berggren@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Ebba Berggren Gazella