Redovisningsekonom till ledande retailbolag i city

Redovisningsekonom till ledande retailbolag i city

Vi söker nu en redovisningsekonom till ett bolag i Stockholm inom retail-branschen. I tjänsten kommer ett stort fokus att ligga på renodlad redovisning. Vi söker dig som är proaktiv, flexibel och gillar ett högt tempo. Du vill påverka och vågar föreslå förbättringar på avdelningen. Tjänsten kommer att tillsättas inom kort och därför söker vi främst någon med snabb tillgänglighet. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Din utmaning

  • Sköta redovisningen för företaget
  • Månadsbokslut och vara behjälplig vid årsbokslut
  • Avstämningsarbete
  • Skattedeklarationer och momsrapportering
  • Aktivt delta i förbättring av processer och rutiner avseende redovisningen
  • Föreslå och delta i interna förbättringar av företagets ekonomifunktion

Erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat som redovisningsekonom i 2–5 år och som är självständig i månadsbokslut. Även goda kunskaper i Excel och erfarenhet av något affärssystem är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, proaktiv och positiv. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är prestigelös och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad samt samarbetar väl i grupp och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök redan idag via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Julia Franzen.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.