Redovisningsekonom till internationellt bolag

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Gazella söker en redovisningsekonom till ett internationellt bolag med lokaler i norrort. Som en del av bolagets ekonomiavdelning kommer du i en aktiv roll att få arbeta såväl med redovisning som rapportering. Vi söker därför dig som tidigare arbetat brett inom redovisning och vill fortsätta i en roll med inslag av controlling. Detta är en chans för dig som vill ta mycket ansvar och utvecklas i en spännande internationell verksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för den löpande bokföringen samt avstämningar.
  • Arbeta med budget- och prognosarbete.
  • Utföra månadsrapportering, budgetuppföljning och analys.
  • Ansvara för genomförandet av ekonomirelaterade utredningar och föreslå förändringar samt förbättringar ur lönsamhetssynpunkt.
  • Utföra ad-hoc projekt och ständigt förbättra rutiner, system och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som arbetat i minst två år med löpande redovisning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning och intresse för ekonomistyrning.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och proaktiv, samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer vilket innebär att de processer du deltar i har hög kvalitet. Du är van vid ett högt tempo och levererar inom utsatt tidsram.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: