Redovisningsekonom till Nordic Morning

nordicmorning

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom till Nordic Morning, som är en av Nordens ledande affärspartners inom datadriven marknadsföring och en del av byrågruppen H&H Group. Bolaget ska nu stärka ekonomiteamet i Stockholm med en engagerad och trygg redovisningsekonom. I rollen kommer du att vara huvudansvarig för den löpande bokföringen i Nordic Mornings finska dotterbolag men även kunna ge stöd till affärsområdets övriga bolag. Vi letar efter dig som är en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö med kreativa människor.

Vad Nordic Morning erbjuder dig

Nordic Morning erbjuder dig möjlighet att arbeta i en växande nordisk organisation med ett brett datadrivet marknadsföringserbjudande samt utveckling av digitala tjänster. Bolaget står för en nytänkande, kreativ och dynamisk kultur och medarbetarna sitter i Group Village i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra ett dedikerat ekonomiteam om elva personer där nytänkande uppmuntras och teamwork värderas högt.

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att hålla intervjuer löpande till denna tjänst, så om du tycker det låter som en intressant roll, ansök redan idag!

Din utmaning

I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Ansvar för den löpande redovisningen för Nordic Mornings finska dotterbolag vilket innefattar löpande bokföring, kontoavstämningar, moms, samt månad, kvartal- och årsbokslut.
  • Kontinuerligt arbeta för att effektivisera processer och rutiner och ta initiativ till utveckling av dem.
  • Vara kontaktperson gentemot den finska organisationen och övriga avdelningar i organisationen kring ekonomirelaterade frågor.
  • Finnas tillgänglig för diverse ad hoc-uppgifter och löpande projekt.

 

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning samt ett par års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Om du har erfarenhet av byrå och konsultverksamhet alternativt erfarenhet från projektstyrda organisationer, är det meriterande. Du är också bekväm med att arbeta på svenska och engelska i tal såväl som i skrift. Finskakunskaper ser vi som mycket meriterande för denna roll.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för redovisning och uppskattar att arbeta operativt, högt som lågt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har en vana av att ta egna initiativ. För att passa i denna roll ser vi också att det är viktigt att du tycker om att arbeta i team, är prestigelös som person och uppskattar att ha roligt med dina kollegor.

Om Nordic Morning

Nordic Morning ingår i det affärsområde inom H&H Group AB som fokuserar på data- och insiktsdriven digital kommunikation och marknadsföring. I affärsområdet ingår förutom Nordic Morning systerbolagen Comprend, Petra, Pyramid och Graal.

Nordic Morning bedriver verksamhet inom datadriven marknadsföring och digital tjänsteutveckling. Bolaget arbetar nära kunderna för att leverera upplevelser av högsta kvalitet, skapa tillväxt och stärka kundlojalitet genom att driva förändring och digitalisering av kundernas marknadsfunktion och affär. På Nordic Morning är vi 110 härliga kollegor och totalt i affärsområdet är vi cirka 180. Inom hela H&H Group är vi närmare 600 kollegor som finns i Stockholm, Helsingborg, Malmö, London och Helsingfors. Läs mer om Nordic Morning på deras hemsida: nordicmorning.com

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson, stina.carlsson@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering