Redovisningsansvarig till Nordic Morning Group

nordic morning

Gazella rekryterar nu en redovisningsansvarig till Nordic Morning Group, som en av Nordens ledande affärspartners inom datadriven marknadsföring och en del av byrågruppen H&H Group. Bolaget ska nu stärka ekonomifunktionen i Stockholm med en engagerad, driven och trygg redovisningsansvarig efter att ha genomfört en om allokering av resurser. I rollen kommer du att jobba brett vilket innefattar att vara delaktig i det löpande arbetet, arbeta med budget och prognos samt upprättande av bokslut och årsredovisningar. Vi söker dig som är erfaren inom projektredovisning och trivs med att arbeta i en prestigelös, social och verksamhetsnära roll.

Vad Nordic Morning Group erbjuder dig

Nordic Morning Group erbjuder dig möjlighet att arbeta i en växande nordisk organisation med ett brett datadrivet marknadsföringserbjudande samt utveckling av digitala tjänster. Bolaget står för en nytänkande, kreativ och dynamisk kultur och medarbetarna sitter i ett modernt kontor i centrala Stockholm. Du kommer att ha en nyckelroll i ett dedikerat ekonomiteam om 5 personer där nytänkande uppmuntras och teamwork värderas högt.

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att hålla intervjuer löpande till denna tjänst, så om du tycker det låter som en intressant roll, ansök redan idag!

Din utmaning

I rollen som redovisningsansvarig kommer dina arbetsuppgifter vara:

 • Månads-, kvartals- och årsbokslut (K3) samt rapportering.
 • Årsredovisning och deklaration.
 • Löpande redovisning och kontoavstämningar.
 • Förstå och aktivt arbeta med projektredovisning.
 • Arbete med analyser och utredningar.
 • Budget och prognosarbete.
 • Likviditetsprognoser.
 • Kontinuerligt arbeta för att effektivisera processer och rutiner och ta initiativ till utveckling av dem.
 • Vara kontaktperson gentemot övriga avdelningar i organisationen kring ekonomirelaterade frågor.
 • Finnas tillgänglig för diverse ad hoc-uppgifter.
 • Personalansvar för en ekonomiassistent.

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning och minst ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du upprättar bokslut och årsredovisning självständigt och har goda kunskaper av projektredovisning. Om du har erfarenhet av byrå och konsultverksamhet alternativt erfarenhet från projektstyrda organisationer, är det meriterande. Med fördel så har du även erfarenhet av affärssystemet Marathon. Du är också bekväm med att arbeta på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ person som trivs i en kreativ och händelserik miljö. Du har ett stort intresse för redovisning och uppskattar att arbeta operativt, högt som lågt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har en vana av att ta egna initiativ. Du har även en analytisk sida och arbetar målmedvetet för att nå uppsatta deadlines och mål. För att passa i denna roll ser vi också att det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och uppskattar att ha roligt med dina kollegor.

Om Nordic Morning group

Nordic Morning group är ett datadrivet marknadsförings- och tjänsteutvecklingsföretag som driver förändring för några av de största företagen och varumärkena i Norden. Vi är 150 passionerade proffs som driver förändring för de största företagen och varumärkena i Norden. Vårt team finns i Malmö, Stockholm och Helsingfors och tillsammans delar vi passionen för att lösa problem. Våra nyfikna sinnen gör oss lyhörda, lösningsorienterade och ger oss förmågan att se affärsutmaningar från alla vinklar. Vi tänker, vi agerar, vi lär oss och vi siktar högre för att optimera leverns och kundupplevelser. Vi tror helt enkelt på att göra världen till en bättre upplevelse. Läs mer om Nordic Morning group på deras hemsida: nordicmorninggroup.com

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering