Redovisningsassistent till bolag inom detaljhandeln

Har du en gymnasieexamen och något års arbetserfarenhet? Är du en lyhörd och förtroendeingivande person, som växer med ökat ansvar? Då är kan du vara rätt person för rollen!

Gazella rekryterar just nu en redovisningsassistent till vår kund, som är ett rikstäckande bolag inom detaljhandeln, med kontor i Solna, Stockholm. Som Redovisningsassistent i denna roll blir du en del av bolagets ekonomiavdelning där du rapporterar till redovisningschefen och kommer att ansvara för enklare uppgifter inom både kund- och leverantörsreskontran. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat inbetalningar, påminnelser, inkassohantering samt registrering av inkomna fakturor.

I denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en fastanställning på heltid.

Din utmaning

I rollen som redovisningsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Boka inbetalningar samt utredning av ej matchade inbetalningar.
  • Körning av påminnelsefakturor samt uppföljning av kunder som ej betalat.
  • Hantering av inkasso via Intrum.
  • Registrering av inkomna leverantörsfakturor.
  • Andra ad-hoc uppgifter som kan uppstå på ekonomiavdelningen.

Erfarenhet

Vi söker efter dig med en relevant gymnasial utbildning, som har något års erfarenhet inom en redovisningsfunktion, alternativt ett starkt intresse av ekonomi med god förmåga att snabbt lära sig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift och är van att arbeta i Excel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en driven och positiv person, som på ett lösningsinriktat arbetssätt har god förmåga att prioritera ditt arbete. För att trivas tror vi också att du är teamorienterad, tar egna initiativ, vågar uttrycka din åsikt samt är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende. Vidare har du hög integritet i allt du gör och med ett genuint intresse för redovisning håller du uppsatta deadlines och levererar med hög kvalitet.

Vad du erbjuds

Detta bolag erbjuder en tillsvidareanställning, inklusive sex månaders provanställning. Utöver en god marknadsmässig lön erbjuder de även bra generella villkor, enligt gällande kollektivavtal, samt förmåner såsom friskvård och tipsprovisioner av olika slag. Med en skön stämning på jobbet tar kunden sikte på framtiden, där högt tempo med stimulerande utmaning är vardag.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen!  Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann