Redovisningsansvarig till växande fastighetsbolag

gazella

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till ett ständigt växande fastighetsbolag i Stockholm. I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta brett med redovisning och ansvara för såväl den löpande redovisningen som månads- och årsbokslut, finansiell rapportering och frågor som rör fastighetsmoms och skatt. Vi söker efter dig som tidigare arbetat med redovisning inom fastighets- eller byggbranschen och som trivs bra i en bred roll där du arbetar operativt med redovisning.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för att strukturera och leda det dagliga redovisningsarbetet.
  • Ansvara för den löpande redovisningen samt självständigt upprätta månads- och årsbokslut.
  • Arbeta med finansiell rapportering inklusive, delårsrapporter och årsredovisningar.
  • Ansvara för frågor rörande fastighetsmoms och skatt.
  • Arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och rapportering av utfall.
  • Arbeta med att förbättra och effektivisera interna processer och rutiner.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi en erfaren och redovisningsekonom med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning på fastighets- eller byggbolag. Du har tidigare arbetat självständigt med ansvar för ett bolags redovisning och upprättat årsbokslut samt årsredovisningar enligt K3.  Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. För att trivas i denna roll ser vi även att du har en positiv inställning och ett öppet sinne, samt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i en föränderlig miljö.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Vingeskog på: elin.vingeskog@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: