Redovisningsansvarig till VaccinDirekt

vaccindirekt

Gazella rekryterar nu en driven och självständig redovisningsansvarig till VaccinDirekt. VaccinDirekt är nordens ledande vaccinatör med närvaro på den svenska och finska marknaden. Som redovisningsansvarig arbetar du i en bred och spännande roll där du ansvarar för redovisningsarbetets alla beståndsdelar. Tjänsten är placerad på VaccinDirekts huvudkontor, centralt i Stockholm, och du ingår i ekonomiavdelningen som består av tre personer och rapporterar till bolagets CFO. Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en snabbväxande organisation med hög teamkänsla.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som redovisningsansvarig på VaccinDirekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

  • Ansvara för den löpande redovisningen samt månads- och årsbokslut.
  • Koordinera, följa upp och driva bokslutsprocessens arbete framåt genom att fungera som kravställare mot outsourcingpartners.
  • Arbeta med konsolidering och bolagets koncernredovisning.
  • Upprätta moms- och skattedeklarationer.
  • Ansvarig för bolagets årsredovisning.
  • Kontaktperson mot bolagets externa parter.
  • Driva projekt som syftar till att förbättra och utveckla bolagets interna rutiner och processer inom redovisning och bokslutsprocessen.

Erfarenhet

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med minst 10 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomifunktion, gärna i en bred redovisningsroll. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en transaktionsintensiv organisation. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från att strukturera rapporteringsprocesser och trivs med att arbeta i en organisation under förändring. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

För rollen som Redovisningsansvarig söker vi en ansvarsfull och driven person som trivs i en operativ roll. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt är mån om att leverera med hög kvalitet. Då rollen har breda kontaktytor krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och är framåt och tydlig som person. I tillägg till detta ser vi gärna att du har en god affärsförståelse och är van att se förbättringsmöjligheter för processer och rutiner.

VaccinDirekt

VaccinDirekt är ett snabbt växande vårdföretag specialiserat på förebyggande hälsovård. Vårt fokus är att ha branschens bästa kundbemötande, ha högsta kompetensen och hög kvalitet på allt vi gör. Vi är Nordens ledande vaccinatör med över 30 mottagningar i Sverige och Finland och med 20 års erfarenhet av mobilvaccination genom Fästingbussen. Läs mer om VaccinDirekt på deras hemsida: vaccindirekt.se 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar VaccinDirekt med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Thunborg (jonathan.thunborg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: