Redovisningsansvarig till Sandqvist

Gazella rekryterar nu en initiativrik person till rollen som Redovisningsansvarig på Sandqvist. Bolaget är inne i en spännande global tillväxt och i denna roll ges du möjligheten att utvecklas i ett snabbt växande, hållbar och medmänsklig organisation. Sandqvist kombinerar minimalistisk design med hög funktionalitet för väskor med fokus på omsorgsfullt framtagna och miljövänliga material.

Som redovisningsansvarig kommer du ansvara för det dagliga redovisningsarbetet i både Sverige och i de utländska dotterbolagen. Vilket innebär löpande bokföring, månads- och årsbokslutsarbete, analys av boksluten, samt agera expert inom områdena för moms, skatt och redovisningsregler. Du kommer rapportera till CFO och ingå i ekonomiavdelningen som består av tre personer.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig skicka in ditt CV redan idag.

Vad Sandqvist erbjuder dig

Sandqvist erbjuder en medmänsklig miljö med hjärtat på rätt ställe och stort fokus på hållbarhet. Kontoret är beläget centralt i Stockholm. Du välkomnas i ett entreprenörspräglat bolag med härliga kollegor där man arbetar för ett balanserat arbetsliv där arbetstiden är förlagd till 37.5 h/vecka med 6 veckors semester.

Din utmaning

  • Ansvara för månadsbokslut samt årsredovisningar.
  • Koncernkonsolidering samt ansvar för våra utländska dotterbolag.
  • Lagerredovisning.
  • Ansvara för arbetet med moms- och skattedeklarationer.
  • Stötta i löneadministrationen.
  • Identifiera förbättringsmöjligheter i processer gällande redovisningen.

 

Erfarenhet

För denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande utbildning, samt cirka 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatteberäkning. Vi ser även att du har erfarenhet av självständigt arbete med löpande redovisning och upprättande av månads- och årsbokslut samt koncernkonsolidering.  Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är meriterande. För att lyckas i rollen talar och skriver du flytande på både svenska och engelska och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande och initiativrik med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Rollen kräver att du är noggrann i kombination med förmåga att prioritera och arbeta mot deadlines. Vidare är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen.

Om Sandqvist

Sandqvist grundades 2004 av de tre barndomsvännerna Anton, Daniel och Sebastian. Varumärket startade som ett sidoprojekt, men växte snabbt som ett svar på den då rådande bristen av väldesignade, funktionella väskor med hög modegrad. Sandqvists skandinaviska rötter ligger till grund för det företaget värderar mest; hållbarhet och omsorg för miljö, kvalitativa material och noga genomtänkt skandinavisk design.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Sandqvist med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus Nilsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: markus.nilsson@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: