Accounting Manager till Fudd Finans

Är du en framåtlutad ekonom med stort driv och engagemang? Trivs du i en entreprenöriell miljö och är redo för nästa steg i karriären?

Gazella rekryterar nu en Accounting Manager till Fudd Finans som är en scale-up med starka investerare i ryggen. Bolaget erbjuder fordonshandlare finansiering och mjukvarulösningar. I rollen som Accounting Manager kommer du ha en nyckelroll i bolaget där du får vara med och forma organisationen. Du kommer ha ett nära samarbete med CFO och rapportera direkt till VD. Bolaget befinner sig i ett skede av fortsatt tillväxt såväl organiskt som via förvärv och du välkomnas till en. Tjänsten är placerad i centrala Frösunda i stora fina lokaler högst upp i byggnaden.

Är detta en resa du vill vara med på? Välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

Koncernen består av tre bolag; Fudd Finans, Carmatic och Internal Cars och ditt huvudfokus kommer att vara på redovisningen i de två förstnämnda. Du kommer att ha mycket kontakt med och stöttning av en redovisningskonsult från en redovisningsbyrå. I rollen som Accounting Manager kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • På sikt personalansvar för 1 person.
  • Utveckla, effektivisera och följa upp verksamheten.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Rapportering till styrelse och VD.
  • Övergripande ansvar för redovisning och bokföring.
  • Driva projektet för ÅR.
  • Delta i arbetet med koncernredovisningen i samarbete med redovisningsbyrå.
  • Kontakt med och rapportering till finansieringspartners.
  • Kontakt med revisorer.
  • Övrigt förekommande Ad-hoc uppgifter.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 6 års erfarenhet av redovisning och det är meriterande om du kommer från liknande kapitalintensiv verksamhet men inget krav. Vi ser att du är van vid förändringsarbete och kan driva och argumentera för förbättringar på ett smidigt sätt. Olika IT-system är du van användare av, koncernen använder Xledger som ekonomisystem. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en affärsorienterad, proaktiv och självgående person med stark analytisk förmåga. Vi tror att du är en person som gillar att skapa ordning och reda och har en förmåga att ta saker framåt. Vidare, trivs du i en organisation med genomsyrande entreprenöriell anda med högt i tak.

Om Fudd Finans

Fudd Finans bildades 2019 med visionen att bli den ledande aktören i Norden inom lagerfinansiering för fordonshandlare. Bolaget har kontinuerligt breddat sitt produkterbjudande både organiskt och via förvärv. Idag erbjuder bolaget vid sidan av finansiering även mjukvarulösningar till såväl fordonshandlare som etablerade leasingbolag. Bolaget har 25 anställda med kontor i Stockholm och Linköping. Läs gärna mer på deras hemsida: fuddfinans.se

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella