Redovisningsansvarig till ett fastighetsbolag, Norrort

gazella

Gazella rekryterar nu en redovisningsansvarig till ett fastighetsbolag beläget i norrort. I rollen som redovisningsansvarig får du möjligheten att arbeta i en flexibel och ansvarstagande roll, i ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa. Ekonomifunktionen består idag två kollegor och du kommer ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och ha ett nära samarbete med, stötta och rapportera till bolagets CFO.

I dagsläget sitter bolaget i Sigtuna men inom kort kommer bolaget flytta in i nya kontoret i Vassunda (senhöst 2023), därav kan det vara bra om du har körkort. Nya kontoret kommer ha en egen padelhall och gym. Flexibilitet och hybridkontor erbjuds.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

 

Din utmaning

I rollen som redovisningsansvarig på detta bolag, kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning
  • Bokföring och avstämningar
  • Månads- kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta löner
  • Deklarationer, moms- och skattefrågor
  • Kund- och leverantörsreskontra

Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande, som har minst 3 års erfarenhet från arbete med redovisning. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i redovisning samt lönehantering och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Det är meriterande om du arbetat med Björn Lunden Administration och Oracle.

Personliga erfarenheter

För att trivas i den här rollen tror vi att du är flexibel, strukturerad och självgående som person. Då den här rollen innebär många kontaktytor i organisationen, ser vi också att du är proaktiv och tydlig i din kommunikation. Vidare är du noggrann och har ett öga för detaljer. Dotterbolagen befinner sig runtom i Europa och därför är det viktigt att du kommunicerar flytande på engelska.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dalia Missikos (dalia.missikos@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: