Projektinköpare

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Gazella Business Support rekryterar nu en projektinköpare / projektingenjör till vår kund inom bygg och entreprenad. Är du en inköpare med 3+ års erfarenhet av operativt inköp inom entreprenad, som är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan det här vara rollen för dig!

Ta chansen och sök rollen som Projektinköpare i ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor som jobbar tätt tillsammans för att driva projekten framåt. I rollen kommer du få vara en del av den strategiska utvecklingen tillsammans med ditt team och ha stort inflytande över framtida processer.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som projektinköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Genomföra operativt inköp för projekten.
  • Driva och slutföra kvalitativa avtalsförhandlingar.
  • Arbeta utefter AMA-systemet.
  • Delta i utvecklingen av strategin, med stort inflytande över framtida processer.
  • Skapa och bibehålla goda affärsrelationer internt samt externt.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av operativt inköp inom entreprenad samt relevant utbildning inom exempelvis inköp eller ingenjör. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av projektledning, där erfarenhet från byggbranschen ses som ett stort plus. Vidare ser vi att du kommunicerar väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en noggrann, social och ansvarstagande person med förmåga att strukturera ditt arbete. Du jobbar bra självständigt likväl som i grupp. Företaget sätter även hållbar utveckling som ett baskrav för arbetet, både internt och externt.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: elsa.dahlgren@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella