Orderkoordinator till tillväxtbolag

gazella

Gazella Business Support söker för vår kunds räkning en Orderkoordinator till ett bolag i Stockholm som är på en spännande tillväxtresa. I denna roll välkomnas du till ett mindre familjärt team där ni tillsammans jobbar med orderprocessen från ax till limpa. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med start omgående. Goda chanser till förlängning finns för rätt person.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Registrera och administrera orders i SAP.
  • Sköta daglig administration kring orderläggning, produkt- och prisinformation.
  • Kunna vara behjälplig och svara på frågor från företagskunder.
  • Hantera reklamationer och returer samt enklare fakturering.
  • Förbättringsprojekt avseende processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från att jobba med orderkoordinering från ax till limpa. Du har vana av att jobba i hela orderprocessen självständigt och är bra på att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser det som starkt meriterande om du utöver detta även har god vana av arbete i SAP samt har erfarenhet från arbete i FMCG bolag sedan tidigare. I denna roll krävs att du talar och skriver flytande på svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person har ett personligt driv och trivs med att ta eget ansvar. Du är med fördel strukturerad och arbetar med en hög servicekänsla. Du är positiv och brinner för att tillsammans med ditt team arbeta för ständig förbättring.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support