Orderkoordinator till företag i centrala Stockholm

gazella

Gazella Business Support söker just nu en Orderkoordinator till vår kund, som har kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att jobba tillsammans med ett mindre team som alla strävar efter att leverera en service av högsta klass. För att lyckas i denna roll tror vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande roll och är van vid att arbeta brett.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

 

Din utmaning

  • Hantera och registrera inkommande orders.
  • Sköta daglig administration kring orderläggning, produkt- och prisinformation.
  • Stötta och jobba i ett nära samarbete med Säljsupport.
  • Ansvara för administration kring leverans.
  • Hantera reklamationer och returer.
  • Förbättringsprojekt avseende processer och rutiner.

 

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har minst två års erfarenhet från att jobba med orderkoordinering. Du talar flytande svenska såväl som engelska. Har du tidigare jobbat inom FMCG är det meriterande men ej ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll behöver du vara en noggrann och kvalitetsmedveten person med god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du strukturerad, har ett stort serviceintresse, är ansvarsfull, positiv och brinner för att tillsammans med ditt team jobba mot ständig förbättring.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support