Order Management konsult till retailbolag

gazella

Gazella Business Support (GBS) söker nu en Order Management Konsult som har kunskap inom SAP och Excel. Företaget är ett stort och internationellt bolag inom Retail, med huvudkontor i centrala Stockholm som just nu är under hög belastning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 2-4 månader, där du kommer ingå i företagets Supply Chain- och Orderteam, bestående av 5 kollegor. Då uppdraget har omgående start kommer vi att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Order Management
  • Hantera hela order-to-cash processen
  • Hantera administration kring orderläggning, produkt- och prisinformation
  • Orderuppföljning
  • Följa upp lagerförsäljning, lagerstatus och produktflöde

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från orderhantering. Du har en god serviceanda och talar flytande engelska. Du har tidigare arbetat i SAP och Excel och har en vana att jobba i högt tempo.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande, kommunikativ och noggrann. Som person är du ansvarsfull, positiv och brinner för att ständigt utveckla samarbetet med dina kollegor.

Gazella Business Support

Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, julia.dahl@gazella.se

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: