Operativ inköpare till företag inom detaljhandeln

gazella

Vi söker nu en Operativ inköpare till vår kund i centrala Stockholm för ett konsultuppdrag med start omgående t.o.m. årsskiftet. Företaget är en större aktör inom detaljhandeln och har en stor inköpsapparat bestående av över 15 medarbetare.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Orderläggning, leveransbevakning samt planering.
  • Transportbeställning och logistikadministration
  • Lagerhantering
  • Förhandla med leverantörer samt offerthantering
  • Optimera och säkerställa inköpsflöden
  • Viss tullhantering kan förekomma
  • Stötta i arbetet gällande utvärdering av viktiga leverantörer samt åtgärder för leverantörsförbättringar

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från en operativ inköpsroll. Starkt meriterande om du har en utbildning inom inköp/logistik och branscherfarenhet från detaljhandeln. Du har god vana av att arbeta i ERP-system och Excel. Även meriterande om du arbetat i M3 eller SAP tidigare.

Personliga egenskaper

Du trivs i en stor organisation med många kollegor runt omkring dig. Utöver detta brinner du för kvalitativt arbete med en hög serviceanda. Du talar flytande svenska såväl som engelska. Du tar stort ansvar och är självgående i inköpsprocessen och kommer med egna förbättringsinitiativ för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalström@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.