Operativ inköpare

gazella

Gazella Business Support söker nu en operativ inköpare för en direktrekrytering till ett företag i Stockholm som är verksamma inom industri och produktion. Bolaget står inför en tillväxtresa och söker nu sin nästa medarbetare till inköpsavdelningen. I denna tjänst kommer du spela en viktig roll för företaget där du jobbar i ett brett samarbete med såväl sälj, som produktion och ekonomiavdelning. För att trivas i rollen tror vi därför att du är en kommunikativ lagspelare som gillar att ha många kontaktytor.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Administrera inköpsorder och ordererkännanden.
  • Ansvara för leveransbevakning med fokus på ledtider och leveransprecision.
  • Förse leverantörer med materialprognoser och beställningar.
  • Se över och uppdatera masterdata så att det blir rätt i ERP-systemet.
  • Bedriva enklare prognoser och kunna föreslå förbättrings- och optimeringsalternativ.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från en liknande roll inom operativt inköp. Det är även önskvärt att du har en utbildning inom inköp/logistik eller motsvarande. Vi ser även att du har god vana av att arbeta i ERP-system och Excel. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är noggrann och lösningsorienterad. Du trivs i en central roll med många kontaktytor och gillar att bygga relationer såväl internt som externt. Vi tror att du har en god förmåga att prioritera under arbetsdagen och jobbar på ett strategiskt och analytiskt vis för att nå effektivitet.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: