Nyexaminerad ekonomiassistent till bolag i södra Stockholm

gazella

Gazella söker nu en nyexaminerad ekonomiassistent till vår kund som jobbar inom infrastruktur. Vi söker en initiativtagande och driven person som vill utvecklas inom ekonomi och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start efter årsskiftet och med stor möjlighet till förlängning.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!  

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent på detta bolag kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Löpande bokföring, utläggshantering samt kvittoredovisning. 
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra.  
  • Deltagande i bokslutsarbete såsom avstämningar och reserveringar. 
  • Hantera daglig kontakt med leverantörer och kunder.  
  • Arbeta med projekt för att utveckla och förbättra interna processer och rutiner. 

Erfarenhet 

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi och/eller redovisning. Har du även arbetat vid sidan om studierna inom ekonomi eller kundservice, och har något års erfarenhet, ser vi det som en stor fördel. Vi ser också att du har vana av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och gillar att ha många kontaktytor. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du behärskar även samtliga delar av Office-paketet och är en van användare i Excel. 

 

Personliga egenskaper 

Som person är du noggrann, initiativtagande och har hög integritet. Rollen innefattar många kontaktytor både internt och externt. Vi ser gärna att ditt arbetssätt kännetecknas av struktur och flexibilitet och att du tycker om att vara en del av ett team där man hjälps åt och drar åt samma håll.  

 

Vad Gazella erbjuder dig   

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

 

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Amna Mohamed som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: amna.mohamed@gazella.se.   

 

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.