Nyexaminerad Ekonom

gazella

Tar du examen nu till sommaren inom ekonomi och söker efter din nästa utmaning? Vi på Gazella jobbar kontinuerligt med roller för nyexaminerade ekonomer och vill därför gärna komma i kontakt med dig! Är du nyfiken på att lära dig mer om kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, bokslut, budget och prognosarbete samt att få vara en del av ett ekonomiteam som start på din karriär, så börjar resan här. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med kund- och leverantörsreskontra
  • Arbeta med löpande bokföring
  • Vara delaktig vid bokslut samt arbeta med skatt och moms
  • Delta i det löpande arbetet med budget och prognos
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska
  • Förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen samt bistå interna projekt

Erfarenhet

Vi söker dig som i närtid avslutar en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt dig som har cirka 1–2 års erfarenhet av arbete med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vi värdesätter din personliga inställning högre än din erfarenhet och därför är det viktigt att du har vilja och förmågan att ta dig an nya utmaningar samt att självständigt initiera samt driva projekt med hög kvalitet. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Du trivs även i en händelserik och föränderlig miljö där du har många kontaktytor.´

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Holmgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, jennifer.holmgren@gazella.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: