Nyexaminerad ekonom till Retailbolag

gazella

Gazella söker nu en nyexaminerad ekonom till en leverantörsreskontratjänst på vårt klientbolag som har kontor i centrala Stockholm. Vi söker en servicemedveten och noggrann person som vill utvecklas inom ekonomi och trivs med varierande arbetsuppgifter där man har många bollar i luften. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor möjlighet till överrekrytering, med start efter årsskiftet.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt cv redan idag!

 

Din utmaning

  • Ansvara för leverantörsreskontra.
  • Sköta utredningsarbete kopplat till processen för leverantörsrekontra.
  • Stötta upp i kundreskontra.
  • Avstämningar för bokslut, utlandsbetalningar, överföringar mellan konton.
  • Hantera daglig kontakt med leverantörer, kunder och medarbetare i organisationen.
  • Arbeta med projekt för att utveckla och förbättra interna processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi och/eller redovisning. Har du även arbetat vid sidan om studierna inom området eller på annat vis har något års erfarenhet, ser vi det som en stor fördel, men det är inget krav. Vi ser också att du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och gillar att ha många kontaktytor. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, självgående och strukturerad. Rollen innefattar mycket interna och externa kontakter och därför ser vi att det är viktigt att du har energi, god servicekänsla och är kommunikativ. För att vara lyckosam i rollen ser vi även att du arbetar proaktivt, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, även när arbetsbelastningen är hög. Vidare är du en teamplayer som har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Täckdal som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: sofia.tackdal@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.