Manager för ett av Gazellas interimsteam

gazella

Gazella växer och rekryterar nu en Team Manager till ett av våra interimsteam, som vill vara med och bidra i vår fortsatta tillväxtresa! Gazella arbetar med interim och rekrytering inom ekonomi. Vi skapar dagligen höjdpunkter i människors liv genom att hjälpa människor vidare i karriären och stötta företag med att hitta rätt medarbetare. Ditt jobb blir att vara mentor och motivera en grupp på idag nio medarbetare samt utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med Gazellas kandidater, konsulter och kunder samtidigt som du alltid arbetar för att identifiera potentiella affärsmöjligheter. Som Team Manager på Gazella erbjuds du en roll där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat i den spännande tillväxtresa vi befinner oss i.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt och som alltid strävar efter att sprida energi runt dig och konstant utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazellas ledord för 2022 är att leverera wow, både som leverantör och som arbetsgivare. Gillar du att omge dig med nyfikna, roliga och professionella personer som gillar utveckling och förändring, och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet? Fortsätt läsa!

Vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, så vi ber dig därför att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Din utmaning

I rollen som Team Manager på Gazella kommer dina ansvarsområden vara:

  • Personalansvar för medarbetarna i ditt team.
  • Daglig arbetsledning av teamet för att maximera leveransmöjligheten i våra processer.
  • Ha fullständig budget- och resultatansvar för din enhet.
  • Ansvara för uppföljning, vidareutveckling och målsättning för medarbetarna i teamet.
  • Du tar en delvis operativ roll där du kommer delta i att söka fram rätt profiler för uppdragen.
  • På ett professionellt sätt utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med Gazellas kandidater, konsulter och kunder, samt identifiera potentiella affärsmöjligheter.
  • Representera Gazella vid olika externa kontakter, såsom konsultevent & andra aktiviteter.
  • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.

Erfarenhet

Vi söker dig med mångårig erfarenhet från ledarskap som arbetat med personalansvar framgångsrikt och med mycket goda resultat samt har jobbat med rekrytering- eller konsultaffären sedan tidigare. Om du har erfarenhet från rekrytering inom ekonomi, alternativt om du tidigare arbetat mot ekonomer eller har arbetat på en ekonomifunktion själv, kommer vi se det som starkt meriterande. Rollen kräver goda ledaregenskaper och förståelse av organisation och processer. Detta kräver ett pedagogiskt och holistiskt förhållningssätt i kontakt med kunder och kandidater externt, tillika internt gentemot Gazellas olika avdelningar. Till denna roll ser vi också att du har en akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap eller likande, även om vi för denna roll värdesätter de personliga egenskaperna före utbildning och arbetslivserfarenhet. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift.

Som person då?

Vi söker en social person med högt engagemang och sinne för affärer, som kan bidra med härlig energi till vårt team. En person som älskar att bygga relationer, är orädd och har en positiv inställning till att prata med nya människor. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och trivs i en ansvarstung roll. En chef och ledare hos Gazella är ett föredöme som vägleder och lyssnar uppmärksamt på medarbetare samt starkt bidrar till att skapa en inkluderande miljö inom bolaget. För att passa i rollen ser vi därför också att du är en ansvarstagande och prestigelös person som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Uppgifter genomförs med stort driv och precision, samtidigt som du är kommunikativ och lyhörd gentemot hela organisationen. Du har en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. Du kan arbeta självständigt och gillar ordning och reda omkring dig, där du slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du drivs av att sträva efter uppsatta mål, är nyfiken och gillar att bidra med nya idéer. Du är expert på att lyfta människor omkring dig och drivs av att andra ska uppnå sin fulla potential.

Hej från ditt team!

Vi söker dig som är precis som oss – har ett naturligt engagemang, nära till skratt och brinner för att ge grym service. Du har nu chansen att bli en del av rekryteringsbranschens kanske mest snabbfotade grupp. Vi är idag nio fantastiska rekryteringskonsulter i teamet. Hos oss arbetar både juniora och seniora rekryteringskonsulter, som längtar efter vår nya chef! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och dina kollegor genom ständig utveckling. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både gentemot externa och interna kontakter men samtidigt har vi väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva. Vi letar efter dig som sprider energi omkring dig och tycker om att vara omgiven av kollegor, konsulter och kunder.

Whats in it for me?

Gazella erbjuder en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. Vi tycker att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi väldigt aktivt med vår personalkultur och du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur. Balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt för oss och vi erbjuder hybridkontor, där man kan jobba delvis på distans och delvis på plats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, försäkringsrådgivning och tillägg till föräldrapenning. Kontoret ligger i hjärtat av Östermalm där vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter och event på gång. Om du är nyfiken på att se lite av detta, kika in på vår instagram: gazella.se

Om Gazella

Gazella arbetar med rekrytering & interimstjänster, med fokus på ekonomer. Vi arbetar i specialiserade team inriktade på; chefspositioner, controlling och löpande redovisning. Våra erfarna rekryteringskonsulter och personalvetare arbetar nära våra experter med lång operationell linjeerfarenhet. Vi förstår ekonomifunktionen. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår metodiska process för att upprätthålla kontakten med personerna i vårt nätverk, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Väx tillsammans med oss, både som ekonom och med ert företag! Läs mer på vår hemsida: gazella.se

Ansökan

Är du vår nästa Gazell? Vi intervjuar kandidater löpande så om du känner att beskrivningen passar in på dig, tveka inte att ansöka via anök-knappen redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Rydgren (philip.rydgren@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Philip Rydgren Gazella