Lönespecialist till attraktiv arbetsgivare i City

Lönespecialist till attraktiv arbetsgivare i City

Vi söker nu en Lönespecialist till en attraktiv arbetsgivare centralt i Stockholm. Vi söker en initiativrik person med stort intresse för lönehantering. Vi vill träffa dig som söker efter en tjänst som kombinerar löneadministration med ett nära samarbete mellan avdelningens medarbetare. Du kommer att ha en betydande roll och självständigt ansvar för ett stort flöde av löner. Vi ser gärna att tidigare innehaft rollen som tillexempel löneadministratör eller lönekoordinator tidigare. Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående. Detta är en hyrrekrytering som startar som ett konsultuppdrag på sex månader med ambition att överrekrytera. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, vi ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ha ett övergripande ansvar för frågor som berör löneprocessen och lönesystemet.
  • Ansvara för det dagliga arbetet med lönehanteringen.
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner.
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Arbeta brett med lönerelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst två års erfarenhet av löneadministration, gärna på en lönebyrå. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har god förståelse för hela löneprocessen och goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, positiv och energisk, vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: