Löneadministratör till välkänt bolag i Stockholm

gazella

Gazella söker nu en Löneadministratör till vår kund, ett välkänt bolag med kontor i Stockholm. I rollen som Löneadministratör kommer du att arbeta brett inom hela löneprocessen. Vi söker efter dig som tidigare arbetat med lön och som trivs i en bred roll där du arbetar operativt med lön. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Löneadministratör kommer du bland annat arbeta med:

  • Lönehanteringen fram till lönekörningen (t.ex reseräkningar, körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller).
  • Kontrollera att lönesystemet är uppdaterat och att löneflödet hanteras på ett effektivt sätt.
  • Hålla dig uppdaterad om arbetsrättsliga lagar och regler på arbetsmarknaden.
  • Stötta chefer och medarbetare i frågor gällande lön, avtal, pension, försäkringar och förmåner.
  • Delta i projekt och bidra till utveckling och effektivisering av arbetsprocesser.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har jobbat som löneadministratör i några år och som nu vill ta nästa kliv i en spännande roll på ett bolag med bra utvecklingsmöjligheter. Det är meriterande om du har jobbat självständigt med hela löneprocessen, men inget krav. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann och du gillar även att ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarsfull och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du är en bra lagspelare som gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamt uppsatta mål.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: andreas.lennartsson@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Andreas-Lennartsson-Gazella-interim-accounting