Löneadministratör på deltid till attraktiv arbetsgivare

Löneadministratör på deltid till attraktiv arbetsgivare

Vi söker nu en driven löneadministratör som vill jobba mellan 50 – 80 % hos en attraktiv arbetsgivare i centrala Stockholm. Det är ett konsultuppdrag med start i januari som sträcker sig cirka 6 månader framåt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Sköta för det dagliga arbetet med löneadministrationen.
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner samt semesterkörningar.
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Vara behjälplig till medarbetare i lönehanteringen.
  • Hålla kontakt med myndigheter.

Erfarenhet

Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet av löneadministration. Vi ser det som meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom lön. Du har god förståelse för löneprocessen och har ett driv att vilja utvecklas inom yrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull positiv och energisk vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Ansök via Ansök-knappen. Ansvarig rekryterare är Daniel Wessberger.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: