Logistikkoordinator

gazella

Vi på Gazella Business Support söker just nu en Logistikkoordinator till ett internationellt bolag som befinner sig i en spännande tillväxtresa. I rollen som Logistikkoordinator kommer du att fylla en viktig funktion i verksamhetens utveckling och jobba i en bred roll med många kontaktytor såväl internt som med bolagets internationella leverantörer. Vi tror att den vi söker har jobbat ca två till fem år i en liknande roll och trivs i ett bolag med entreprenöriell anda. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ha daglig kontakt med transportörer och kunder gällande leverans- och orderinformation.
  • Planera, koordinera och boka transport.
  • Följa upp transport och säkerställa leverans till kund.
  • Bearbeta och följa upp order.
  • Säkerställa servicenivå gentemot kunder och jobba för kostnadseffektivisering.
  • Följa upp lagernivåer och jobba med rapporter.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två till tre års erfarenhet av logistikroller. Med fördel har du jobbat mot både import- och exportfrågor i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, lagerstyrning eller företagsekonomi. Du talar och skriver flytande på svenska likväl som engelska.

Personliga egenskaper

Som person trivs du i ett snabbrörligt bolag och vill tillsammans med engagerade kollegor jobba för ständig förbättring. För att trivas i rollen är du en god kommunikatör som gillar att skapa långsiktiga relationer med dina samarbetspartners. Du har en god förmåga att organisera och är en lagspelare som hjälper ditt team så att ni tillsammans alltid kan hantera uppsatta deadlines och mål.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support