Leverantörsreskontraekonom till Tele2

Leverantörsreskontraekonom till Tele2

Gazella rekryterar nu en nyfiken Leverantörsreskontraekonom som söker en ny utmaning till Tele2’s nya ekonomifunktion i Stockholm. I rollen som ekonom inom leverantörsreskontran har du, tillsammans med dina kollegor, ansvar för hela processen i allt från inskanning till betalning. Det är en kommunikativ roll där du hanterar kontakten med leverantörer samt andra funktioner inom organisationen. Tillsammans med dina kollegor utgör ni den nya leverantörsreskontrafunktionen som består av ca tio personer på kontoret i Kista. Du kommer att få verka i en händelserik och internationellt präglad miljö samt få möjlighet att vara involverad i arbetet med att bygga och utveckla funktionens rutiner och processer.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för kontering av leverantörsfakturor.
  • Deltagande i ansvaret för attestflödet.
  • Utföra utbetalningar, manuella samt via fil.
  • Utföra månadsavstämningar av balans- och bankkonton.
  • Hantera skriftlig kommunikation med övriga organisationen samt externa parter, t ex leverantörer – på både svenska och engelska.
  • Arbeta med övrigt administrativt förekommande arbetsuppgifter på en AP-avdelning.

Erfarenhet

Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och leverantörsreskontra. Antingen har du relevant examen inom företagsekonomi, eller motsvarade ekonomiutbildning eller flera års erfarenhet av leverantörsreskontraarbete. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i stora flöden. Du tycker om att arbeta i en händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakter med leverantörer och anställda är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. Samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt med en god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. I rollen som leverantörsreskontraekonom är det viktigt att du är både hjälpsam och prestigelös. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga i dina kontakter med samtliga delar av organisationen. För att trivas långsiktigt i rollen är det även viktigt att du trivs i en internationell miljö och arbetar för teamets bästa.

Tele 2

Tele2 Sverige är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Våra nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen. Ekonomifunktionen på Tele2 skapar värde genom att leverera tillförlitlig affärsinformation med snabbhet och enkelhet.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: