Kvalificerad redovisningsekonom

gazella

Just nu söker Gazella en kunnig redovisningsekonom till en välkänd koncern inom retail, med kontor i Stockholm City. På ekonomiavdelningen arbetar det totalt femton medarbetare och som Redovisningsekonom blir du en del av ett team om fyra personer. Rollen är bred och varierande, med fokus på analys och utredningar, där du kommer ansvara för ett av koncernens åtta dotterbolag. Detta är en roll där du får chans att arbeta verksamhetsnära, driva projekt och arbeta med förbättringsåtgärder. Vi söker dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete, som är systemkunnig och duktig i Excel och vill komma in i ett bolag där det finns möjlighet att utvecklas. Kulturen är familjär, hjälpsam och generös och med hjälp av duktiga medarbetare i teamet hjälps man åt att klara av utmaningarna tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalificerad redovisningsekonom på detta bolag kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande analysera och säkerställa intäkter och kostnader.
  • Momsrapportering och inkomstskatt.
  • Årsredovisning och bokslutsarbete.
  • Rapportering.
  • Kontinuerligt arbeta för att förbättra rutiner och processer

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med akademisk bakgrund som är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har med fördel en bakgrund inom revision eller arbetat på redovisningsbyrå. Vidare är du är en van användare av Excel, har ett stort systemintresse och trivs med att stötta kollegor med frågor rörande system. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Personlighet

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en driven och positiv person, som på ett lösningsinriktat arbetssätt har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är teamorienterad och vågar tänka ”utanför boxen” samt trivs med att leda dig själv, tar egna initiativ och vågar uttrycka din åsikt.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen!  Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.