Kvalificerad redovisningsekonom till TV-produktionsbolag

Kvalificerad redovisningsekonom till TV-produktionsbolag

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till ett TV-produktionsbolag i förändringsfas med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder självständigt redovisningsarbete med löpande bokföring och bokslut inom ett redovisningsteam som ansvarar för ett flertal legala enheter. Vi söker dig som arbetat som bolagsekonom eller haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och kräver att du finns tillgänglig omgående. Intervjuer sker löpande, vi ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt bolagsansvar för ett eller flera företag inom koncernen.
  • Ansvara för månadsbokslut i gruppen.
  • Hantera kontakt med klienter och med flera olika avdelningar inom bolaget.
  • Utföra den löpande bokföring.
  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter.
  • Genomföra månadsrapportering inom koncernen.
  • Vara delaktig i interna projekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete med löpande bokföring. Du skall gärna ha gjort bokslut självständigt. Det är meriterande om du har arbetat med redovisning för nordiska bolag. Vi ser gärna att du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och proaktiv. Du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö med många kontakter. Du genomför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt både självständigt och i grupp. Du drivs av att kunna erbjuda en kvalitativ service både internt och externt. Du tar dig alltid an en ny uppgift med nyfikenhet och stort engagemang.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Philip Rydgren

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: