Kvalificerad Redovisningsekonom till mySafety

Gazella rekryterar nu en erfaren redovisningsekonom till mySafety.  Vi söker dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där du kommer att ingå i redovisningsfunktionen för mySafety Försäkringar AB.  I rollen arbetar du både med redovisning i några av koncernens dotterbolag samt driver utveckling av befintliga och nya rutiner i projektform. Du arbetar brett inom redovisning och erbjuds goda möjligheter att utvecklas.

Vad mySafety erbjuder dig

Hos mySafety erbjuds du möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas både som person och i din profession. Du erbjuds att få chans att arbeta med en väldigt redovisningskunnig chef som gärna delar med sig av sin kunskap och i en miljö där man kommit långt med digitalisering och har mycket professionellt uppsatta processer och rutiner. Du blir en del av ekonomiavdelningen som idag är sju personer.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst. Kan det vara dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som redovisningsekonom på mySafety kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Upprättande av månadsbokslut
  • Hantera in och utbetalningar
  • Sköta periodiseringar
  • Till viss del sköta löpande bokföring
  • Kontrollera fakturor och hantera attesthantering
  • Aktivt arbeta med att förbättra redovisningsfunktionens processer och metoder.
  • Delta i olika projekt inom redovisningsområdet

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med högskoleutbildning inom ekonomi samt 3 – 5 års erfarenhet inom redovisning i liknande roll. Du har goda kunskaper inom leverantörsreskontra, löpande bokföring och månadsbokslut. Om du har goda kunskaper i Excel och/eller kunskaper i ERP systemet Microsoft Dynamics 365, är det meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du drivande, självgående och trivs med att ta eget ansvar. Då du i rollen är med och utvecklar processer och arbetsmetoder ser vi att du motiveras av att skapa struktur och ordning. Vidare arbetar du mot flera olika avdelningar och bör därför vara både kommunikativ och initiativtagande. Du har också en god analytisk förmåga och har en förmåga att se hur förändringar kan påverka redovisningsarbetet framåt.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar mySafety med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Sundelin ( patrik.sundelin@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: