Kvalificerad Bolagsekonom till AltoCumulus AB

Gazella rekryterar nu en kvalificerad bolagsekonom till familjeägda AltoCumulus AB, ett bolag i Axel Johnson Gruppen. I tjänsten som bolagsekonom ingår fullt ansvar för flera bolag i koncernen och du erbjuds en attraktiv, bred och varierande redovisningstjänst. Som bolagsekonom arbetar du självständigt med ansvar för redovisningen från ax till limpa och vi söker därför en erfaren, trygg och utåtriktad person med personlig drivkraft. För att lyckas i denna unika roll krävs en förmåga att ta egna initiativ, arbeta flexibelt och engagerat, samt en vilja att lära sig nytt.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring samt ansvara för att upprätta årsbokslut självständigt.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde.
  • Sköta processen för hyresavisering till hyresgäster.
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning.
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner inom redovisning.
  • Engagerat driva projekt och frågor som är kopplade till fastighetsbestånd, samhällsnytta med mera.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi en ekonom med gedigen erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete i enlighet med K3. Vi ser gärna att du har arbetat med bolagsansvar och kunskaper inom fastighetsredovisning samt koncernredovisning är meriterande. Du är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Microsoft Office. Om du tidigare har arbetat i affärssystemet Briljant ses det som ett plus, men är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativtagande, noggrann och prestigelös. Du har en inre drivkraft, hittar och föreslår egna lösningar och får saker att hända. Som person är du trygg i dig själv, självständig och engagerad i ditt arbete samt din arbetsplats. Vidare är du utåtriktad och samarbetar väl med andra och i ditt arbete är du flexibel och villig att arbeta varierat samt har nyfikenheten och viljan att lära dig nya uppgifter. Du håller hög kvalitet i samtliga processer och har förmågan att prioritera ditt arbete självständigt.

Om AltoCumulus

AltoCumulus ingår i Axel Johnson Gruppen och arbetar med kapitalförvaltning. De har kontor i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm och Luxemburg.

Axel Johnson Gruppen
I Axel Johnson Gruppen ingår fyra fristående koncerner: handels- och tjänsteföretaget Axel Johnson AB, amerikanska Axel Johnson Inc., svenska fastighetsföretaget AxFast AB och kapitalförvaltningsföretaget AltoCumulus AB. Axel Johnson Gruppen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Krieger (gustav.krieger@gazella.se) Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: