Kundservicemedarbetare till XPLORA Mobile

Gazella Business Support rekryterar nu en driven Kundservicemedarbetare till tillväxtbolaget XPLORA Mobile som på kort tid blivit ett av Nordens ledande IOT-företag inom smart konsumentelektronik. Företaget är mest känt för sin barnanpassade mobilklocka som tagit den nordiska marknaden med storm. Vi söker dig som vill vara med på deras fortsatta expansionsresa och ge förstklassig service till deras kunder.

Tillträde i tjänsten förväntas ske under augusti månad och vi intervjuar kandidater löpande. Ansök redan idag och få möjligheten att komma i kontakt med våra rekryterare.

Vad XPLORA Mobile erbjuder dig:

XPLORA Mobile erbjuder dig en utmanande, rolig och stimulerande arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar, med möjlighet att växa både som privat- och yrkesperson. Utöver friskvårdsbidrag, erbjuds även frukostar, roliga aktiviteter, gemensamma AW:s och resultatfirande. Du har en engagerad chef som värnar om personlig utveckling och att skapa de bästa förutsättningarna för god trivsel och samarbete. Företaget sitter i familjära lokaler ett stenkast från Norrviken station med goda tåg- såväl bussförbindelser.

Din utmaning

  • Daglig användning av ärendehanteringssystemet Zendesk.
  • Besvara inkommande ärenden via mail och telefon.
  • Teknisk support av produktrelaterade frågor såsom aktivering av SIM-kort och abonnemang.
  • Tillhandahålla leveransinformation till kunder/återförsäljare (ex leveransbevakning och enklare fakturafrågor).
  • Bidra till att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner.
  • Ad-hoc uppgifter.

Erfarenhet

Vi tror att du befinner dig i ett tidigt skede av karriären, med ett eller några års erfarenhet av kundtjänst. Du behärskar svenska och engelska i såväl skrift som tal. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från ärendehanteringssystemet Zendesk och dessutom ett teknik-intresse.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare av rang och ställer alltid upp för dina kollegor samtidigt som du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Utöver detta har du ett stort driv, engagemang och brinner för att ge kundservice av högsta klass.

Om XPLORA Mobile

XPLORA Mobile har på kort tid blivit Nordens ledande IOT-företag inom smart konsumentelektronik. XPLORA Mobile består utav fyra operationella telefonbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Varje dag betjänar vi över 100 000 familjer i hela Norden. Företaget är mest känt för sin mobilklocka som är anpassad för barn. XPLORAs produkter distribueras via Skandinaviens största elektronikkedja Elgiganten, liksom de flesta välkända nätbutiker. Se mer om detta via länken: https://www.youtube.com/watch?v=fa0OznEksBQ&feature=emb_title

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar XPLORA Mobile med Gazella Business Support. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, julia.dahl@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: