Kundreskontraekonom till internationellt bolag i Stockholm

gazella

Gazella söker nu en kundreskontraekonom till vårt klientbolag som är ett internationellt bolag inom IT, i Stockholm. I det dagliga arbetet som kundreskontraekonom på detta bolag kommer du först och främst fokusera på att se till att fakturor attesteras av ansvariga, och ansvara för kundreskontra tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ankomstregistrera och boka kundfakturor mot inköpsordrar, hjälpa andra avdelningar med enklare ekonomiuppgifter och svara på frågor från kollegor. Du kommer även underlätta företagets bokföring genom att arbeta med tydliga system för hantering av kunduppgifter, transaktioner, kundfakturor och påminnelser, begära in försenade betalningar och göra kundfordringar och självständigt samordna och driva finansierade projekt. Som Kundreskontraekonom tillhör du ekonomiavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Du kommer att arbeta i moderna, öppna och trivsamma lokaler mitt i hjärtat av Stockholm.

Detta är ett längre konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning efter uppdraget slut. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV så fort som möjligt!

Din utmaning

  • Ta ansvar för kundreskontran
  • Kravhantering
  • Enklare balansavstämningar
  • Hantera och godkänna transaktioner
  • Analys- och utredningsarbete
  • Delta i förbättringsarbeten

Erfarenhet

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi, att arbeta med reskontra och fakturering, men det är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har en akademisk utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande samt har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Personliga egenskaper

Till rollen som Kundreskontraekonom söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och engagerad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service. Är du en självgående, detaljorienterad och lösningsfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då tror vi att rollen som Kundreskontraekonom på detta bolag, kan vara något som passar dig!

Om Gazella AB

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ladda upp ditt CV för denna tjänst! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalstrom@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support