Koncernredovisningsekonom

gazella

Koncernredovisningsekonom

Gazella söker en koncernekonom / redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Du kommer att vara ytterst ansvarig för koncernkonsolideringen i bolaget. Uppdraget startar omgående som ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning

  • Ansvarig för upprättande av koncernredovisningen.
  • Löpande redovisning, kvartalsbokslut och årsbokslut.
  • Upprättande av årsredovisningar och rapportering till myndighet.
  • Moms- och inkomstdeklarationer.
  • Analys och uppföljning.

Erfarenhet

Erfarenhet av redovisning och koncernredovisning enligt IFRS samt skatteberäkningar efterfrågas. Goda kunskaper i Excel och van användare av IT-baserade affärssystem. Civilekonom eller motsvarande.

Personliga egenskaper

Kunden söker efter en självgående och strukturerad person med god analysförmåga. Man bör också vara kvalitetsmedveten och ha god samarbetsförmåga.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Wettermark som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på caroline.wettermark@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: